Da's (eco)logisch
Oude Stationsweg 8, 7451 ME, HOLTEN
Markvoort Holten -
Tel: 0548 363 679
Fax: 0548 363 697
Ma - Vr 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 12.00

Tuinaanleg

Tuinaanleg is iets wat we al jaren met heel veel plezier en passie doen. Bij voorkeur op een natuurlijke en ecologische manier. Wij werken samen met een aantal vaste ontwerpbureaus. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zoeken een bijpassend bureau. Uiteraard krijgt u van ons een kostenindicatie voordat we aan de slag gaan.


Wij verzorgen tuinaanleg in de breedste zin van het woord, inclusief professioneel advies. Van de aanleg van groen, gazons, vijvers, terrassen en bestratingen tot bodemonderzoek en het plaatsen van schuttingen, afscheidingen en speeltoestellen. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij nemen al uw zorgen uit handen.

Tuinonderhoud

Een tuin vergt onderhoud. Wij helpen u daarbij graag. Onderhoud voeren we op verschillende manieren uit: op urenbasis, incidenteel of op contractbasis. Samen met u kiezen we de vorm die het beste bij u past. Ook voor de verzorging van uw tuin tijdens uw welverdiende vakantie kunt u ons inschakelen.

Onderhoud is voor ons een breed begrip. Uw tuin een voor- en najaarsbeurt geven, snoeiwerk, het verticuteren van uw gras; wij doen het allemaal. Ook kappen we bomen en regelen daarbij zelfs de kapvergunning voor u.

Hoveniersbedrijf Markvoort zorgt ervoor dat u elke dag weer kunt genieten van uw tuin.

Sierbestrating

Hoveniersbedrijf Markvoort levert een totaalpakket. Tuinaanleg houdt bij ons niet op bij de aanleg van het groen. Ook uw sierbestrating leggen we graag aan. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. U hoeft alleen de steen uit te kiezen. De rest regelen wij voor u.

Vijvers

Het pronkstuk van veel tuinen is de vijver. Een goede aanleg ervan vereist echter vakkennis. Wij hebben ruime ervaring in de aanleg van vijvers in allerlei soorten en maten. We gaan gedegen te werk en zorgen voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. Oftewel: een vijver waar u jarenlang plezier aan beleeft.