Da's (eco)logisch
Oude Stationsweg 8, 7451 ME, HOLTEN
Markvoort Holten -
Tel: 0548 363 679
Fax: 0548 363 697
Openingstijden:
Ma - Vr 8.00 - 18.00

Zakelijk

Home » Zakelijk

Aanleg zakelijk groen

Een prettige werkomgeving verhoogt uw bedrijfsrendement. Een groene werkplek wordt erg op prijs gesteld. Niet alleen door uw medewerkers. Ook bezoekers waarderen het wanneer uw parkeerplaats en bedrijfsgroen er netjes bij liggen. Bovendien levert u met een goed verzorgde entree van uw bedrijfspand een mooi visitekaartje af aan klanten.


Wij verzorgen graag de aanleg van uw bedrijfsgroen, desgewenst inclusief professioneel advies. Van de aanleg van groen, gazons, vijvers, terrassen en bestratingen tot bodemonderzoek en het plaatsen van schuttingen en afscheidingen. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij nemen al uw zorgen uit handen.

Onderhoud zakelijk groen

Groen heeft onderhoud nodig. Dat geldt ook voor het groen in en rondom uw bedrijfspand. Vaak is het lastig hier tijd voor vrij te maken. U bent druk met uw onderneming en het onderhoud van het groen heeft niet de hoogste prioriteit. Toch is het ontzettend belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijfspand.


Wij hebben de oplossing door het onderhoud van uw bedrijfsgroen op ons te nemen. Dat doen we op urenbasis, incidenteel of op contractbasis. U bepaalt hoe u het wilt hebben. Onze werkzaamheden bestaan uit snoeiwerk, tuinonderhoud tot het zagen van bomen en reinigen van bijvoorbeeld de parkeerplaats. Ook de interieurbeplanting kunnen we voor u verzorgen.


Informeer bij ons naar de mogelijkheden en wij maken voor u een aantrekkelijke offerte.

Gladheidsbestrijding

U kunt ons niet alleen inschakelen voor de aanleg en onderhoud van groen. Ook zijn wij thuis in gladheidsbestrijding. Dit doen we in opdracht van bedrijven en instellingen. Wij maken graag uw terrein sneeuwvrij en strooien zout om gevaarlijke situaties te voorkomen. Zo weet u zeker dat u, uw medewerkers en uw klanten ook in de winter uw pand veilig kunnen betreden.